Taideillalliset Ravintola Sunnissa

May 17, 2017

Finnish Art Agencyn ja Ravintola Sunnin taideillalliset Helsingin juhlaviikoilla
to 17.8. / ti 22.8. / ke 23.8. / ti 29.8. / to 31.8.2017
(for more information in English, please contact info@finnishartagency.com)

Haluatko tuoda ystäväsi, työyhteisösi tai asiakkaasi kokemaan ainutlaatuisen taideillallisen historiallisessa Sunnin talossa Senaatintorin laidalla? Finnish Art Agency ja Ravintola Sunn kutsuvat Sinut ja seurueesi nauttimaan suomalaisen luonnon inspiroiman illallisen nykytaiteen ja muotoilun uusimpien aarteiden ympäröimänä.

Oli kyseessä työyhteisö, asiakkaat tai lähipiirisi, elämykset luovat merkityksellisiä muistoja, luovat yhteishenkeä ja kertovat yrityksen edustamista arvoista. Taideillallinen on uusi kokemuksellinen konsepti, jonka aineksina on teoksensa tilaan tuoneet taiteilijat sekä ensiluokkainen puhtaista raaka-aineista koottu menu. Ravintola Sunnin erityisesti taideillallisia varten luomat menut henkivät tuhansien järvien ja vehreiden metsien tunnelmaa.

Taideillalliset syntyivät pyrkimyksestä tuoda teokset ja tekijät lähemmäs yleisöä hyvän ruoan äärellä. Taideteos, kuten hyvä ruokakin, syntyy usein inspiraatiosta, kokeilusta, yrityksestä ja erehdyksestä. Ammattitaidolla ja kärsivällisyydellä on omat roolinsa niin ateljeessa kuin keittiössäkin. Halusimme yhdistää nämä kaksi maailmaa, jossa jakamisen ilo ja uuden kokemuksen tuottaminen ovat olennaisessa roolissa kun teos tai annos valmistuu yleisön nautittavaksi.

Taideillallisten menut, Ravintola Sunn

Taideillalliset Ravintola Sunnissa 17.–31.8.2017
Ravintola Sunn
Aleksanterinkatu 26
00170 Helsinki

www.ravintolasunn.fi
www.facebook.com/RavintolaSunn

Instagram: #taideillallinen #ravintolasunn
Taideillalliset mediassa:

Lisätietoa: 
Laura Köönikkä, +358 50 521 2612
info@finnishartagency.com
www.finnishartagency.com