|

Finnish Art Agency hakee opiskelijaa työharjoitteluun

Finnish Art Agency on taiteilija-agentuuri, joka on erikoistunut taiteilijoiden uraa ja työskentelyä tukevien tehtävien kehittämiseen, näyttelyjen kuratointiin ja tuottamiseen, teosmyyntiin, yleisösuhteisiin ja tapahtumajärjestämiseen. FAA toimii asiantuntijan roolissa erilaisissa yhteistyöhankkeissa ja pyrkii laajentamaan kuvataiteen toimintakenttää. Agentuurissa työskentelevät yrityksen perustaja, kuraattori Laura Köönikkä, kuraattori Darja Zaitsev ja luova tuottaja Tuomas Laulainen.

Finnish Art Agency hakee joukkoonsa harjoittelijaa 16.1.2017 alkaen. Toimisto- ja media-assistenttina toimivan harjoittelijan tehtäviin kuuluu toimiston yleiset tehtävät sekä erilaiset viestintään ja valokuvaamiseen liittyvät työt osaamisen mukaan (valokuvaus, valokuvien käsittely, tekstin tuotanto yms.). Harjoittelijalta toivotaan itsenäistä työotetta, valokuvaustaitoja sekä eri julkaisujärjestelmien tuntemusta (esim. WordPress, MailChimp, Instagram, Facebook jne.). Tärkeänä edellytyksenä hakijalle pidetään myös kiinnostusta taidekenttään ja luovien alojen toimintaan.

Haku on voimassa kunnes soveltuvin hakija löytyy. Harjoittelu on mahdollista sisällyttää omiin opintoihin. Harjoittelu alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin aikaisintaan 15.1.2017 ja kestää n. 3kk tai sopimuksen mukaan. Harjoittelu suoritetaan Helsingissä.

Tiedustelut ja hakemukset (vapaamuotoinen hakemus + lyhyt cv): luova tuottaja Tuomas Laulainen tuomas@finnishartagency.com. Lue lisää Finnish Art Agencyn toiminnasta www.finnishartagency.com.