|

Finnish Art Agency hakee valokuvaajaa ja kulttuurituottajaa harjoitteluun

Finnish Art Agency on kansainvälinen luova agentuuri, joka on erikoistunut taiteilijoiden uraa tukevien palvelujen kehittämiseen, näyttelyjen kuratointiin ja tuottamiseen, teosmyyntiin, tapahtumien järjestämiseen ja konsultointitehtäviin. FAA toimii asiantuntijan roolissa erilaisissa yhteistyöhankkeissa ja pyrkii laajentamaan kuvataiteen toimintakenttää. Agentuurissa työskentelevät yrityksen perustaja, kuraattori Laura Köönikkä, kuraattori Darja Zaitsev sekä assistentti Emma Haikonen.

Finnish Art Agency hakee joukkoonsa kahta harjoittelijaa:

Valokuvaaja
Valokuvauksen harjoittelijan tehtäviin kuuluu valokuvaamiseen ja viestintään liittyvät työt (valokuvaus, valokuvien käsittely, taittotyöt yms.) sekä toimiston yleiset tehtävät. Harjoittelijalta toivotaan itsenäistä työotetta, valokuvaustaitoja sekä eri julkaisujärjestelmien tuntemusta (esim. WordPress, MailChimp, Instagram, Facebook jne.). Tärkeänä edellytyksenä hakijalle pidetään myös kiinnostusta taidekenttään ja luovien alojen toimintaan.

Kulttuurituottaja
Kulttuurituotannon harjoittelijan tehtäviin kuuluu erilaiset tapahtumatuottamiseen ja -järjestämiseen liittyvät työt (tapahtumatiedotus, markkinoinnin suunnittelu, koordinointi yms.) sekä toimiston yleiset tehtävät. Harjoittelijalta toivotaan itsenäistä työotetta, organisointitaitoa sekä eri julkaisujärjestelmien tuntemusta (esim. WordPress, MailChimp, Instagram, Facebook jne.). Tärkeänä edellytyksenä hakijalle pidetään myös kiinnostusta taidekenttään ja luovien alojen toimintaan.

Haku on voimassa kunnes soveltuvimmat hakijat löytyvät. Harjoittelu on palkaton, mutta siihen voi hakea harjoittelutukea omalta oppilaitokselta. Harjoittelu on mahdollista sisällyttää omiin opintoihin. Harjoittelu alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin aikaisintaan 2.5.2017, ja kestää n. 3 kk tai sopimuksen mukaan (toimisto kiinni heinäkuussa 2017). Harjoittelu suoritetaan Helsingissä.

Tiedustelut ja hakemukset (vapaamuotoinen hakemus + lyhyt cv): kuraattori Darja Zaitsev, darja@finnishartagency.com. Lue lisää Finnish Art Agencyn toiminnasta www.finnishartagency.com.