| |

Hei taiteilija, kaipaatko apua?

Kevät tulee, aurinko paistaa kohta kilpaa heräävän luonnon rinnalla mutta ajatuksesi eivät uudistu? Haluatko esitellä tekeillä olevaa projektia/näyttelyä/teoksia/tuotantoa, johon kaipaat rakentavaa kritiikkiä ja asiantuntevaa palautetta? Tai oletko risteyskohdassa, jossa et tiedä jatkaako vai pysätä työstämäsi projektin tai idean parissa?

SHIFT-mentoroinnin vuosiohjelman ollessa tauolla 2018 voit varata ajan SHIFT-sessioon maanantaisin 5.3., 19.3. tai 9.4. Yksilötapaamisissa käymme yhdessä läpi projekteja ja löydämme toimivia tapoja viedä työtä eteenpäin. Jaat ajatuksiasi Finnish Art Agencyn Laura Köönikän kanssa, jolle mikään kulttuurialan projekteja tai toimintatapoja koskeva kysymys tai ongelma ei ole vieras.

Varaa aika 5.3., 19.3., 9.4. klo 9-15 välille. Mikäli em. ajankohdat eivät sovi, tapaaminen voidaan sopia myös työhuoneellesi, sovittuna ajankohtana. Tapaamiset voidaan sopia myös sarjoina, mikäli kyseessä on prosessi, jossa toivot pidempiaikaista tukea  tai apua. Esittele projektisi tai tilanteesi, jossa haluaisit ajatustenvaihtoa tai konkreettista apua: laura@finnishartagency.com

SHIFT-sessioiden hinta määräytyy niihin käytettävän ajan ja muun työn mukaan.