|

Töihin Finnish Art Agencyyn?!

Finnish Art Agency etsii uutta vahvistusta taidealan ammattilaisesta. Haemme osa-aikaista freelanceria, 50% tai sopimuksen mukaan.

Haussa on kulttuurituotannoista, taideprojekteista ja näyttelyiden järjestämisestä kokemusta kerryttänyt tekijä, joka tuntee taidealan välittäjäportaan toimintaa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vahvistaa ja kehittää nykytaiteen verkostoja sekä näkyvyyttä kotimaassa ja ulkomailla. Olet osa toimiston tiimiä, joka keskittyy alan käytäntöjen kehittämiseen, näyttelyjen, teosten ja tapahtumien tuottamiseen, mentorointiin ja taiteilijayhteistyöhön.

Olet innokas, oma-aloitteinen, aktiivinen ja viet vastuullisesti loppuun aloittamasi tehtävät. Osaat aikatauluttaa, koordinoida ja budjetoida, sekä kontaktoida uusia tahoja ja yhteistyökumppaneita. Sinulla on kykyä toimia kansainvälisissä projekteissa ja pystyt työskentelemään englanniksi ja suomeksi. Kirjoittaminen on sinulle ilo. Uutiskirjeen laatiminen, sosiaalisen median ylläpito ja WordPress ovat sinulle tuttuja keinoja jakaa informaatiota. Olet kunnianhimoinen, idearikas ja sinulla on kokemusta apurahakäytännöistä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: laura@finnishartagency.com. Sisällytä hakemukseen palkkiotoiveesi suhteessa tarjoamaasi työn määrään. Ennakkotehtävä: listaa hakemuksessasi kaksi taidealan käytäntöä tai tapaa, jotka mielestäsi kaipaavat uudistusta ja kerro miten asiat voisi toteuttaa toisin.

Työ alkaa sovitusti. Vastaamme tiedusteluihin tiistaina 12.4. klo 9–10 +358 50 521 2612. Haku päättyy 15.4.2016

Laura Konttinen, Serpentarius Island, 2015, fotosec, 70 x 86 cm, edition 1/5 (+3 AP). Hintatiedustelut info@finnishartagency.com.