Lisää ammatillista itsetuntoa!

Lisää ammatillista itsetuntoa! -työpajat 2x4h   
Ilmoittaudu nyt: valitse itsellesi aikatauluusi parhaiten sopiva ryhmä!
Haluatko parantaa omaa ammatillista itsetuntoa positiivisessa työpajassa ja saada eväitä oman ammatillisen itsetunnon vahvistamiseen arjessa?

1.ryhmä järjestetään torstaisin 19.3. klo 15:30 – 19:30 ja 26.3. klo 15:30-19:30

2. ryhmä järjestetään viikonloppukurssina lauantaina 21.3. klo 12-16 ja sunnuntaina 22.3. klo 12-16. 

Ammatillinen itsetunto koostuu monista erilaisista elementeistä. Usko ja luottamus tulevaan, itsenäisestä minäpystyvyyden tunteesta, oman työn arvostuksesta, päätöksenteon varmuudesta ja epävarmuuden sietämisestä. Moni näistä elementeistä ja ominaisuuksista on kuitenkin koetuksella nykypäivän työn arjessa, kun työntekijöiden, esimiesten ja yrittäjien joustavuutta ja itsenäisyyttä haastetaan päivittäin. Vertailu, kilpailu ja sosiaalinen media ruokkivat toisinaan negatiivisia tunteita, jotka lamaannuttavat ja etäännyttävät omasta työn innostuksesta. Oman työn hallinnan horjuessa ja kiireessä ammatillinen itsetunto voi heikentyä ja työn merkityksellisyys murenee sen rinnalla. 
Ilmoittaudu nyt laura@laurakoonikka.com Mukaan mahtuu 6 osallistujaa/ryhmä.

Kenelle: 

Voit tulla mukaan työntekijänä, yrittäjänä, ammatinharjoittajana, esimiehenä tai asiantuntijana. Ryhmä sopii alasta riippumatta sinulle, joka pohdit miten voisit kehittää varmuutta ja otetta työssäsi tai roolissasi. 

Työpajassa:

Tutkitaan erilaisia käytännön keinoja vahvistaa ammatillista itsetuntoa. Tehdään harjoituksia, jotka tukevat oman ammatillisen itsetunnon kasvua. Vahvistetaan halua nähdä oma työ ja työpanos merkityksellisemmässä valossa. Jäsennellään työn roolia suhteessa muuhun elämään. Työpajassa annetaan aikaa keskittyä oman ammatillisen itsetunnon ominaisuuksien jäsentelyyn ja positiivisten ajatusten vahvistamiseen. Vetäjänä toimii Laura Köönikkä, mentori ja työelämälehtori, joka viimeistelee osaamistaan ratkaisukeskeinen työnohjaajakoulutuksessa ja työyhteisön coachauksen ammattilaisen opinnoilla.  

Paikka: Työpajat järjestetään Päivärinnankadulla, Taka-Töölössä Helsingissä.
Hinta: 240€+alv (24%)

Ilmoittautumisohje:
Ilmoittaudu s-postitse laura@laurakoonikka.com 

Laita ilmoittautumisviestiisi seuraavat tiedot:
Ilmoita kumpaan ryhmään haluat osallistua: arkitorstaisin 19.3.&26.3. vai viikonlopun 21.&22.3. ryhmään. Kirjoita viestiin koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiasi. Mikäli maksajana on yritys, lisää y-tunnus ja postiosoite. 

Kerro viestissä myös mikä sai sinut kiinnostumaan työpajasta ja mihin haluaisit työpajassa keskittyä.