| | | | |

Haussa visuaalisen kulttuurin asiantuntija projektiin

Haemme asiantuntijatehtävään visuaalisen kerronnan asiantuntijaa, joka seuraa Suomen taidekentän uusia tekijöitä ja kiinnostavia teoksia avaralla katseella. Hakijalta toivotaan asiantuntijuutta taidekentän tekijöistä, teoksista ja projekteista. Perehtyneisyys valokuvaan, graffitiin, sarjakuvaan, maalaustaiteeseen, taidejournalismiin tai johonkin muuhun tiettyyn mediaan sekä laaja-alainen käsitys eri taidealoista on positiivista. Toivomme motivoitunutta asennetta, itsenäistä työotetta ja halua nähdä taiteen vaikuttavuuskeinot sekä potentiaali myös kaupallisessa ja kantaaottavassa kontekstissa.  Olet joko urasi alussa kuraattorina, vakituisissa tehtävissä taidealalla tai muuten vain tekemisissä esimerkiksi freelancerina taiteen, sen tekijöiden ja näyttelyjen parissa.

Tehtävä sisältää valmistelutyötä yhdessä Laura Köönikän kanssa (2 tapaamista) ja itsenäistä perehtymistä annettuun toimeksiantoon. Projektissa itse työ toteutetaan kahdessa asiantuntijatyöryhmän tapaamisessa, joista ensimmäinen järjestetään 9.1. ja toinen myöhemmin alkuvuonna.

Projektista maksetaan palkkio, jonka tekijä laskuttaa Finnish Art Agencylta.
Yhteydenotot (avoin hakemus ja cv) Laura Köönikkään 14.12. mennessä laura@finnishartagency.com Tehtävä täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy.

EDIT: 8.12.2017 Tehtävä on täytetty, kiitos hakijoille!